Poštovné zdarma nad 40 Eur

FAQ Stránka

Často kladené otázky

Ako môžem zadať objednávku a zaplatiť?

Objednávku môžete zadať priamo cez náš internetový obchod zo sekcie shop.. Platba prebieha pri doručení a to na dobierku alebo kartou a paypal na našej stránke.

Aká je cena a dodacia lehota?

Doručenie je bezplatné pri objednávke nad 40 EUR a 4,99 EUR pri objednávkach pod túto sumu. Po objednaní vám budú produkty doručené do 1-3 pracovných dní.

Môžem vrátiť produkty?

Produkty môžete vrátiť do 14 dní od dátumu prevzatia s jedinou podmienkou, že neboli použité. Rozbalené akciové balíčky alebo len ich časť nie je možné vrátiť. Žiadosť o vrátenie môžete podať e-mailom na sales@herbatest.webnitech.org

Existujú nejaké vedľajšie účinky?

Keďže sú naše produkty rastlinného pôvodu a pochádzajú z prírodných zdrojov, zvyčajne nemajú žiadne vedľajšie účinky. Avšak osoby s alergiou, tehotné, dojčiace alebo pod lekárskym dohľadom by sa mali poradiť so svojím poskytovateľom zdravotnej starostlivosti.

Ako dlho by som mal používať produkt, aby som videl výsledky?

Výsledky sa líšia individuálne. Dôležité je dôsledné používanie podľa odporúčaného dávkovania. Odporúča sa používať produkt 1-3 mesiace, aby sa plne zhodnotila jeho účinnosť.

Zostaňte vpredu: Objavte najnovšie správy a trendy čítaním nášho blogu!

Pozrite si našu sekciu blogu

Odomknite štatistiky a zostaňte informovaní: Ponorte sa do nášho blogu, kde nájdete najnovšie trendy!

Pozrite si našu sekciu blogu

Čím sa HerbaVitality líši od iných značiek?

HerbaVitality sa zameriava na špeciálne vyvinuté receptúry s vyššou koncentráciou kľúčových účinných látok. Všetky naše produkty sú prírodné, vegánske a vytvorené odborníkmi s viac ako 20-ročnými skúsenosťami.

Ako zistím, ktorý produkt HerbaVitality je pre mňa vhodný?

Naša webová stránka poskytuje podrobné informácie o výhodách a zložkách každého produktu. Ak potrebujete personalizovanú pomoc, neváhajte kontaktovať náš tím.

Môžem užívať doplnky HerbaVitality s inými liekmi?

Aj keď sú naše produkty prírodné, vždy je najlepšie poradiť sa s odborníkom, aby ste sa uistili, že nedochádza k interakciám s vašimi súčasnými liekmi.

Ako mám užívať doplnky HerbaVitality?

Každý produkt je dodávaný s konkrétnym návodom na použitie. Tieto informácie nájdete aj na našej stránke pod popisom produktu.

Prečo nás budeš milovať?

Bylinky, vitamíny a minerály robíme jednoduchými.